Koncerter

 

Tidligere projekter ›

Pædagogiske projekter ›

Tidligere projekter ›

Pædagogiske projekter ›

En Kahoot-koncert!

En KAHOOT-KONCERT omkring børns små og store dilemmaer i hverdagen

Et samarbejde mellem TipToe BigBand, Anders og Mette Møller (komponist/tekstforfatter), de fynske kommuner og sangglade musikskoleelever.

Efter i mange år at have spillet på forskellige scener i Danmark rendte TipToe BigBand og Anders Møller ind i hinanden gennem musikken. Interessen for et samarbejde blev hurtigt tændt hos begge parter.

Projektet kulminerede i 2019 med afholdelsen af to koncerter i samarbejde med Odense Teater. De foregik under ledelse af Torben Sminge for TipToe Bigband (Chefdirigent) og Anders Møller for de medvirkende kor. Ud over musikerne, deltog 150 fynske skolebørn i hver af de 2 koncerter.

Projektet bliver gentaget på Musikkhuset Posten i efteråret 2021.

HVORFOR?
Selve arrangementet bliver afviklet under arbejdstitlen ”HVORFOR?”. Det spørgsmål er nok et af de mest anvendte i børnenes dagligdag – især, når de bliver stillet over for krav og forventninger fra de voksne. Man taler i dag så meget om, hvor travl og stresset en hverdag, de voksne har. Men kigger man børnenes hverdag lidt efter i sømmene, så er det ofte det samme billede, man opdager her.

DEN RØDE TRÅD?
Musikken er skrevet af Anders Møller, teksterne af Mette Møller og så er det hele arrangeret for bigband af John Kristensen, som er TipToe Bigbands faste arrangør.

Mobiltelefonen er valgt som værktøj, da det oftest er den, de unge mennesker kommunikerer igennem i dag. Et særdeles relevant ”emne”, som bl.a. er noget af det, der vil blive talt om under koncerten.

 

Denne type af Kahoot!-koncert er intet mindre end unik og havde verdenspremiere i 2019!

07/03

kl.17.00

Musikhuset Posten

Odense

07/03

kl.19.00

Musikhuset Posten

Odense

08/03

kl.15.30

Musikhuset Posten

Odense

08/03

kl.17.30

Musikhuset Posten

Odense

“‘The Next Good Thing”

TipToe BigBand og SDMK Odense

Vi gentager succen fra 2020 og spiller musik skrevet og arrangeret af studerende fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense!

Mere info på vej.

22/3

kl. 19.30

Konservatoriets Koncertsal

Odeon

Tarantino/Bond

Tiptoe Bigband og de to fantastiske sangere Dawn Joseph og Bobo Moreno byder på en filmkoncert, hvor vi fortolker den karakteristiske populære musik fra James Bond filmene og musik fra film som Pulp Fiction og…… af Quentin Tarantino.

1/4

kl. 20.00

Kulturcenter Mantzius

Birkerød

2/4

kl. 12.30

Kappelborg

Skagen

2/4

kl. 20.00

Musikteatret

Holstebro

3/4

kl. 20.00

Kino Vino

Nyborg

4/4

kl. 20.00

Kulturforeningen Spilledåsen

Stevns

“‘Rhapsody In Blue”

TipToe BigBand og Odense Symfoniorkester

De blå toner gemmer sig mellem noderne, de latinamerikanske rytmer pulserer gennem orkestret, og alt emmer af jazz, swing og improvisation, når Odense Symfoniorkester og TipToe BigBand smelter sammen til en taktfast og groovy maskine.

Vi tager dig på en tur over Atlanterhavet – til de fyldte og festlige natklubber i New Orleans, hvor jazzen ånder og lever.

Gershwin var manden, der bragte jazzen ind i koncerthusene og forenede den klassiske og rytmisk musik i et af det 20. århundredes mest berømte værker, nemlig Rhapsody in Blue. Og når vi kaster os over Cuban Overture og Daniel Freibergs Latin American Chronicles fra 2015 tilføjes den lidenskabelige latinamerikanske folkemusik og tango-fornemmelse. Efter al den amerikanske inspiration slutter vi med et helt nyt dansk værk for symfoniorkester og bigband, komponeret af John Kristensen.

Oplev årets fynske jazzmusiker 2019, Michael Salling, og OS’ egen klarinettist, René Højlund Rasmussen, når de folder sig ud i hæsblæsende og virtuose solopræstationer.

15/9

kl. 19.30

Carl Nielsen Salen

Odense Koncerthus