Fyens Ungdomsbigband

Fyens Ungdomsbigband

Vi har samlet et hold af unge musikere fra hele Fyn der brænder for bigbandmusikken. De bliver dirigeret af Mikkel Aagaard, der er basunist i Tiptoe, og ungdomsbigbandet skal være et bindeled mellem musikskolerne og den proffesionelle bigbandverden. 

I Fyens Ungdomsbigband lærer man at frasere musikken i bigbandstil, og indgå i et samlet musikalsk udtryk. Man lærer at tage ansvar for sin plads og sin stemme i bigbandet, både hvad angår frasering, klang, soloer men også fremmøde, orkesterdisciplin og kultur.

Det er gratis at deltage i Fyens Ungdomsbigband, og tilgengæld forventer vi at man prioriterer orkesteret højt og møder velforberedt til prøverne, som ligger ca. en gang om måneden fra sept. til maj. Vi sigter efter det højest mulige musikalske niveau, dog kan man ikke deltage i bigbandet, hvis man er optaget på konservatoriet, da Tiptoe har et andet samarbejde med konservatoriet i Odense.

Fyens Ungdomsbigband har som udgangspunkt base i Odense, men det er vores hensigt at lægge prøver og koncerter på de af fyens musikskoler, der har lyst til at have os på besøg.

Er du interesseret i at blive medlem af Fyens Ungdomsbigband, eller ønsker du at lave en koncert med bigbandet, så skriv til administrator Anders Ringgaard på basunanders@gmail.com