Organisation

Bestyrelse

Formand:

Peter Zinck
Basisbaggrund fra detailhandel som Adm Dir, Kædechef, Ejerleder, bestyrelsesmedlem. Fokus på forretningsudvikling, strategi, købmandskab og skabelse af resultater sammen med medarbejdere og teams. Bestyrelsesuddannelse fra INSEAD; HA, HD(A) og HD(O -Strategi og ledelse) fra CBS.

Bestyrelseserfaring fra ca 25 forskellige bestyrelser i såvel privat som offentligt regi.

Bestyrelsesmedlemmer:

Susan Nørgaard
Susans baggrund tager afsæt i strategi, kommunikation og ledelse gennem ansættelser i flere større internationale virksomheder. Hun arbejder målrettet på at omsætte strategier til handling og resultater både internt og eksternt. “Det er først når ord og strategier omsættes til handling, der skabes resultater”.

Ejer virksomheden Nørgaard Kommunikation, som arbejder tæt sammen med både offentlige og private virksomheder.

I bestyrelsesarbejdet udfordrer jeg det eksisterende med respekt, engagement og med et ønske om at skabe værdi, udvikling og fremdrift. Jeg involverer mig og deltager gerne aktivt“.

Tine Seehausen

Poul Falck

Claus Chr. Koch
Landmand og historiker. Har arbejdet med museer, oplevelsesudvikling, events og turisme. Lektor i oplevelsesøkonomi og eventudvikling på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, hvor jeg underviser samt laver videns- og projektudvikling indenfor kultur- og oplevelsesøkonomi. Arbejder med branding, netværk og samarbejde mellem studerende og event- og kulturvirksomheder.

Rådgivning, konceptudvikling og udførelse af opgaver for attraktioner, museer, virksomheder, og andre der interesserer sig for både indhold, faglighed og forretningsudvikling under overskriften: Historie og oplevelser.

Litteraturanmelder, mentor, rejseleder og guide til historiske rejsemål.


Orkestermedlemmer i bestyrelsen:
Hans Mydtskov
Morten Øberg

Suppleant: Anders Ringgaard Andersen


S/I TipToe BigBand

S/I TipToe BigBand (Selvejende Institution)
Kalørvej 140
Ejlstrup
5200 Odense V

Cvr.: 38374052

Vedtægter


Årsrapporter

Årsrapport 2019
Årsrapport 2018